Avatar uživatele
kablik

Máte rádi kuřecí maso?

Pak si musíte prohlédnout dokument na YouTub, továrna na kuřata, je to nezapomenutelný zážitek.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Alesh před 4334 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
n3ro

Měl jsem rád kuřecí maso.
Viděl jsem dokument.
Stále mám rád kuřecí maso.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
badisko

ha provokater ......a co tim chtel basnik rici ?.. prece neprestanu jist kureci kvuli tomu ze se lide ke zviratum nechovaji uplne nejlip ( ve velkochovech )…apropo jite ryby ?…jite veprove? jite hovezi?…a vite jak to vypada nez se vam to dostane na stul?…me to chutna i tak a neminim si blbostma z youtube kazit chut …

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Ano, mám i když vím jak se na jatkách se zvířaty zachází.Není to jen s kuřaty, ale i s prasaty či hovězím dobytkem.Na jatkách se dělá na úkol,a to znamená, že za hodinu MUSÍTE porazit určitý počet zvířat.A nikoho nezajímá, že se to zvíře vzpouzí či nechce jít.Takže se musí dělat všechno pro to, aby zvíře dorazilo tam kam má a nebo už viselo na háku a pokračovalo k dalšímu člověku (je to pásová výroba jako u aut).
To by se nejdříve muselo změnit myšlení podnikatelů na jatkách, aby tam nebyl úkol, ale pracovalo se v pomalejším tempu.Na toto podnikatelé nepřistoupí, protože jim to krátí zisky, takže to na VŠECH jatkách vypadá, tak jako v té továrně na kuřata.A TO JE SYSTÉM KAPITALISMU, nekoukat na živé tvory, ale na zisk.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Jen domácí kuřata. . Jinak ne, protože nevypadá to jako maso, nevoní to jako maso a už vůbec to nechutná jako maso. Takže dokument, nedokument, z řetězců a z velkovýroben kuřecí neni maso. Co taky může narůst za 28 dní?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Alesh

Nevím, jaký dokument (je dobré, když už, tak dát i link, že?), hledat ho nebudu. O jatkách, drůbežárnách apod. si žádné iluze nedělám, to nechám pro „mimózní“ měšťáky. Pokud konzumuji maso, což je dost často, snažím se dávat přednost těm masům, kde znám původ (domácí), ze zdrojů, kterým věřím (vyhlášený řezník v okolí, známý apod.) a výrobkům, do kterých se nedá leccos schovat (tedy vyhnout se různým kupovaným sekaným apod.).

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
sevos

Kuřecí maso mám velice rád.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanulka11

mám, však se podívej jak se zpracovává i jiné maso – to bychom nejedli nic

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
RyuzakiKate

Bez masa bych se dokázala obejít, ale jelikož jsem chudokrevná, tak je to pro mé tělo potřeba. Jinak si myslím, že jsou i horší věci… Zkus se podívat, jak se vyrábějí párky nebo co všechno se cpe do těch slavných Skittles…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elektrikář

Když jsem na jatkách viděl surovinu na gothajský salám, šly na mne mrákoty. veškerý odpad šlachy namotané na hřídele mlecích strojů prasklé salámy maso spadlé na zem. Vše s pomletými zbytky s porážky kuřat jde do autoklávu. Je to tlakový hrnec o obsahu přez 1000 litrů kde se vše provaří, a v lisu pžez porovitou keramickou dlaždici projde jen masová bílkovina.Zamíchají se do toho kousky špeku a koření. A plní střívka.. Dlouho jsem jej nejedl.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek