Měl jsem rád kuřecí maso.
Viděl jsem dokument.
Stále mám rád kuřecí maso.
3Kdo udělil odpovědi palec? Alesh, RyuzakiKate, badisko
před 4334 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ha provokater ......a co tim chtel basnik rici ?.. prece neprestanu jist kureci kvuli tomu ze se lide ke zviratum nechovaji uplne nejlip ( ve velkochovech )…apropo jite ryby ?…jite veprove? jite hovezi?…a vite jak to vypada nez se vam to dostane na stul?…me to chutna i tak a neminim si blbostma z youtube kazit chut …
3Kdo udělil odpovědi palec? Alesh, RyuzakiKate, skrz
před 4334 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, mám i když vím jak se na jatkách se zvířaty zachází.Není to
jen s kuřaty, ale i s prasaty či hovězím dobytkem.Na jatkách se dělá
na úkol,a to znamená, že za hodinu MUSÍTE porazit určitý počet
zvířat.A nikoho nezajímá, že se to zvíře vzpouzí či nechce jít.Takže
se musí dělat všechno pro to, aby zvíře dorazilo tam kam má a nebo už
viselo na háku a pokračovalo k dalšímu člověku (je to pásová výroba
jako u aut).
To by se nejdříve muselo změnit myšlení podnikatelů na jatkách, aby tam
nebyl úkol, ale pracovalo se v pomalejším tempu.Na toto podnikatelé
nepřistoupí, protože jim to krátí zisky, takže to na VŠECH jatkách
vypadá, tak jako v té továrně na kuřata.A TO JE SYSTÉM KAPITALISMU,
nekoukat na živé tvory, ale na zisk.
3Kdo udělil odpovědi palec? kablik, RyuzakiKate, sevos
před 4334 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jen domácí kuřata. . Jinak ne, protože nevypadá to jako maso, nevoní to jako maso a už vůbec to nechutná jako maso. Takže dokument, nedokument, z řetězců a z velkovýroben kuřecí neni maso. Co taky může narůst za 28 dní?
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, RyuzakiKate
před 4334 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nevím, jaký dokument (je dobré, když už, tak dát i link, že?), hledat ho nebudu. O jatkách, drůbežárnách apod. si žádné iluze nedělám, to nechám pro „mimózní“ měšťáky. Pokud konzumuji maso, což je dost často, snažím se dávat přednost těm masům, kde znám původ (domácí), ze zdrojů, kterým věřím (vyhlášený řezník v okolí, známý apod.) a výrobkům, do kterých se nedá leccos schovat (tedy vyhnout se různým kupovaným sekaným apod.).
1Kdo udělil odpovědi palec? RyuzakiKate
před 4334 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kuřecí maso mám velice rád.
1Kdo udělil odpovědi palec? RyuzakiKate
před 4334 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
mám, však se podívej jak se zpracovává i jiné maso – to bychom nejedli nic
1Kdo udělil odpovědi palec? RyuzakiKate
před 4334 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bez masa bych se dokázala obejít, ale jelikož jsem chudokrevná, tak je to pro mé tělo potřeba. Jinak si myslím, že jsou i horší věci… Zkus se podívat, jak se vyrábějí párky nebo co všechno se cpe do těch slavných Skittles…
0 Nominace Nahlásit |
Když jsem na jatkách viděl surovinu na gothajský salám, šly na mne mrákoty. veškerý odpad šlachy namotané na hřídele mlecích strojů prasklé salámy maso spadlé na zem. Vše s pomletými zbytky s porážky kuřat jde do autoklávu. Je to tlakový hrnec o obsahu přez 1000 litrů kde se vše provaří, a v lisu pžez porovitou keramickou dlaždici projde jen masová bílkovina.Zamíchají se do toho kousky špeku a koření. A plní střívka.. Dlouho jsem jej nejedl.
0
před 4334 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |