Samotné je nekupuju, Ale když koupím celého ptáka, tak je přidávám spolu se hřbetem do kuřecího vývaru. Takže odpad to není.
0 Nominace Nahlásit |
Ne, to opravdu nejím, dávám to některým milovníkům kuřecích kostí a kůže. Známí v Německu to dávají jen psovi. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Velmi mě štve, že je to tak drahé. Někdy křídla stojí více za kilo než celé kuře a já je tak miluju. A také biskupy…
0 Nominace Nahlásit |
V přírodě nic není odpad ..ani to slepé střevo!
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3106 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Maso od kosti je najchutnejsie a v tom je caro kridiel. Chrumkava dobre namarinovana koža je tiez lahodka. Obycajne kridla byvaju lacnejsie ako cele kura. A u kvalitnych masitych je cena samozrejme vyzsia.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |