Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? Kepler, Jiří Bohumil, Marky Stark, aliendrone před 2437 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
… jedl jsem už cokoli, ale že by mně konina zrovna chutnala, i když koňskej salám býval dobrej …
0 Nominace Nahlásit |
Konina je moc dobré masíčko. Jak na gulšek tak v salámku. Bohužel je to také velmi drahé maso.
2Kdo udělil odpovědi palec? cochee, Jiří Bohumil
před 2437 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Milovníci koní mě asi zahluší jak žabu, ale jako student jsem chodil do jednoho vyhlášeného řeznictví v Praze (Černý pivovar – Karlák?) kde měli dobrý a levný koňský turisťák.
0 Nominace Nahlásit |
Nic moc, ale pořád lepší než be-e-é lojovité skopové!
0
před 2436 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejlepší „španělské ptáčky“ dělávala moje mamka, v dávných
dobách, z koniny, která tehdy byla nejlevnější. A když nikomu neřekla
z čeho jsou, tak se po nich mohli všichni, jak se říká,
„umlátit“.
A i zásadoví odmítači koniny je nakonec chválili a vůbec jim to nakonec
nevadilo.
A také jsme často kupovali točený koňský salám, pokud si pamatuji tak za
10,– Kč / 1 kg.
V současné době je ale koňské maso, vzhledem k jeho dostupnosti a ceně
opravdu pouze pro gurmány. Takže dnes spíše kuřata a vepřové.
0
před 2436 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 605 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |