Avatar uživatele
kodl67

Máte někdo zkušenosti s vařením v tzv. pomalém hrnci?

Je to k něčemu nebo to po pár vaření a prvotním nadšení skončí v krabici v komoře?

Upravil/a: annas

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, marci1 před 2893 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Nedávno to tady už bylo. Zkušenost nemám, protože takovou drahou zbytečnost bych si nikdy nekoupil. Myslím, že důležitější je způsob vaření a ne to, jak se hrnec pojmenuje. Pomalé vaření je možné v jakémkoliv hrnci. Jedinou výhodu vidím v tom, že je na zásuvku a teplota je snáze regulovatelná.

Upravil/a: Kepler

0 Nominace Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek