To bude zase nějaká reklamní BLBOST. Fritování je tepelná úprava potravin, kdy na rozdíl od smažení je potravina V OLEJI ponořena CELÁ.
Pokud tam olej není, nejde o fritování, nejspíš o bude nějaká hodně předražená a méně kvalitní remoska, kde hlavní lákadlo je, že se nepoužívá „fujky drahý omastek“, nýbrž „zdravější zdarma vzduch“. Zkrátka hovadina. :)
0 Nominace Nahlásit |
Zkušenost nemám, ale myslím si, že se v ní dají připravit pouze pokrmy obalené a předsmažené. Taky by mě zajímal ten princip zajímal.
Upravil/a: GM
0
před 1986 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nemám, ale pokud to není ponořené v oleji, NEJDE o fritování, jak jsem již předeslal. Hele, myslím si, že to bude podobné jako mražené „hranolky do trouby“ na plech bez omastku, s tím zkušenost MÁM. Také to jde, ale s těmi skutečně fritovanými se nedají srovnat ani náhodou, spíš je to HNUS! ;) :)
Jistě, říkají tomu „zdravé fritování“ i když o fritování nejde. To je jen markentingový nesmysl, ale zřejmě zabírá. Docela to jako novinka frčí. Hranolky do trouby mi docela šly, nic proti nim nemám.
Tak to mně ani zaboha ne. Vždy jsem vyrobil buď takový polosmažený/polovařený bezkřupavý humus NEBO (když jsem trochu přitvrdil muziku) to mělo na hranách/rozích doslova uhlíky.
V porovnání s těmi z friťáku úplné „nebe a dudy“ – NIKDY VÍCE! ;) :)
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |