Doplněno: asi jsem se špatně zeptal, zajímají mě houby kupované v obchodech, tvláště jak jsou na tom hnědé žampióny a shii take v porovnání s výše jmenovanými.
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? ivzez, briketka10, zvonisek před 2306 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pokud budeš hlívu pěstovat na dřevě a ne na slámě, chuť se podstatně zlepší.
0 Nominace Nahlásit |
Zřejmě to chce šikovnějšího kuchaře.
Již mnoho let si chodím pro žampiony do velkopěstírny ( mám ji za
humny).
Smaženice vynikající, obalované jako řízky též.
Pravda, smaženice z lišek to není, ale kde vzít v dnešní době lišky, že? Zejména v zimně.
Upravil/a: mosoj
0 Nominace Nahlásit |
Znám jenom bílé a béžové žampióny, béžové mi chutnají trochu
lépe.
Oboje na začátku opeču na sucho na nepřilnavé pánvi, zdá se mi, že se
tak
jejich chuť poněkud zvýrazní teprve po chvilce přidávám
kousek másla.
Nebo dobře na másle osmažím cibulku pomalinku do hněda,
potom přidávám nakrájené žampióny. Každá chuť je trochu jiná,
ráda mám obě úpravy.
(Tu cibulku opravdu důkladně, ne jenom nechat zesklovatět.)
0 Nominace Nahlásit |
Houby nejím, tak nemohu posoudit. Používám jen hlívu rozemletou na prášek nebo k dochucení.
0
před 2306 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |