Jedná se mi o výrobu ve zmrzlinovači. Nechce tuhnout (nádoba byla
namražena dostatečně, směs je také dostatečně vychlazena). Jde mi
o klasickou smetanovou zmrzlinu – a la KFC nebo Ruská. Jakou má mít směs
konzistenci? Neexistuje něco podobného jako je zpevňovač na šlehačku?
Díky za rady.
Doplňuji:
Recept je naprosto jednoduchý. 30% šlehačka – 3ks, 1 slazené
kondenzované mléko – Salko, vanilková esence nebo vnitřek z vanilkového
lusku. Šlehačku ušlehat, přidat Salko a vanilku. Dát zmrazit. V mrazničce
normálně bez problémů. Ale já ji neušlehala a myslela jsem si, že to
udělá ten přistroj. Tak máme akorát skvěle vychlazený smetanový koktejl,
ale „zahustila“ jsem to pěti banány, takže uvídím. Teď se kroutí ve
zmrzlinovači.
Zajímá mě, pokud ho někdo používá, jakou konzistenci tam dává a za jak
dlouho je zmrzka asi hotová.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? iceT, Andělé, VampGirl, johana 56 před 4672 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Sice jsme ho ještě nevyzkoušeli, ale v telce to vypadalo moc dobře:
http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/domaci-zmrzlinove-pokuseni
0 Nominace Nahlásit |
Šlehačku musíš našlehat,pak přidat zmražené nebo čerstvé ovoce a v dobře předmražené nádobě šlehat.Já mám zmrzlinovač také a když chci zmrzlinu pevnou,tak ji stejně musím dát ještě na asi hodinu do mražáku.
0 Nominace Nahlásit |
Recept neznám. Ale ač nejsem přístupný TV reklamě, tento mixér mně
zaujal. Vynikající konstrukční myšlenka!! Zbytek je jako každý jiný
mixér. Perfektně se v tom našlehává kde co i zmrzliny. Perfektně se
čistí!
http://mediashopcz.eu/index.php?o=products&mo=detailed&pid=1&cid=4
0
před 4672 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |