Avatar uživatele
anonym

Mam zbytek hub a pulku uvareneho kvetaku … nejake placicky … , nebo copak mam z tech zbytku " vytvorit " ? 🙂. -iv-

Doplňuji:
Slepicky nemam , ty bych pridala jinak k tomu !
🙂 -iv-

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? anonym, Andělé, tom004, Deli před 4814 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Andělé

  • iv-,Baghira neví,že i z prdu jdou udělat kuličky a jsou výborný…:-D

Tady jsem Vám něco našla: (s půl květákem tj.ale spíš tak na poloviční dávku 🙂
HOUBOVÉ KARBANÁTKY S KVĚTÁKEM:
Květák rozebereme na růžičky a uvaříme ve slané vodě. Čestvé houby nakrájíme na malé kousky, osolíme, podusíme na másle a necháme vychladnout. Uvařený květák vidličkou rozmačkáme, promícháme s houbami, syrovými vejci, osolíme, opepříme a zahustíme strouhankou. Tvarujeme malé placičky, obalujeme ve strouhance a smažíme v rozpáleném tuku po obou stranách. Podáváme s brambory a zeleninou.

Zdroj:
http://www.cu­krovi.kvalitne­.cz/houby/hou­byruzne.htm

Dobrou chut a nechte mi něco…:-))

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
www

Taky dělám houbové karbenátky s květákem, ještě ale přidávám majoránku, ale hlavně mačkaný česnek a je to velká bašta 😁. Vyzkoušej!

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
baghira

Proboha, hodin na dvůr slipkám a udělat si něco normálního :D

Pokud nemáš ten dvůr se slípkama, tak třeba přidat nakrájenou anglickou nebo něco takovýho, zalít vajíčkem, okořenit a zapéct.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
tom004

Nevím,kolik čeho je,ale placičky v této kombinaci,si neumím představit.Houby i květák,mají svou výraznou chuť.Placky z květáku ano,ale houbičky,bych udělal zvlášť.Ale přiznávám,že mne jinak nic „chytrého“ nenapadá.Třeba někdo přijde s nějakým receptem. :))

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Deli

Z květáku (+ další zeleniny a vajíčka) bych udělala květákovou polévku, k houbám bych přidala cibulku, hrášek a kostičky masa a udělala směs. K ní rýži a máš luxusní jídlo.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elektrikář

Já bych to osobně nemíchal pomocí vejce strouhanky bych udělal placičky každé zvlášť. Nebo k těmto surovinám přidal restované mleté maso.A udusil to.Jako přílohu vařené brambory. Nebude to tak tučné jako smažené placičky.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek