Nelze to předpokládat. Veverka má velice málo tuhého masa. Naložením a následným uzením by nezměklo a pracnost by byla velká a celý produkt by byl pro člověka nepoživatelný. Medůza je rosolovitý láčkovec pro smažení nevhodný a nepoužitelný. Rosomák patří mezi lasicovité, z velké části živící se mršinami, a zřejmě stejně jako u ostatních lasicovitých je maso z něho téměř nepoživatelné. Nehledě k tomu, že tak velká zvířata se většinou nenadívají..
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 2931 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Medúzy jsou jedovaté a navíc na nich není nic poživatelného.
Veverky byly součástí jídelníčku bohatších vrstev i u nás ještě
v 16. století. V dnešní době se jedí spíše v oblastech, kde žijí
přírodní a polopřírodní etnika.
Rosomáci naopak žijí v severnějších oblastech Sibiře a Kanady,
popřípadě na Aljašce. Nejspíš je nenadívali, příprava byla
jednodušší, ovšem patřili do tradiční kuchyně Inuitů (Sevení
Kanada).
Upravil/a: Nuk nuk
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 2931 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |