Je normálka, pokud jsou kešu ořížky chuťově zabarvený podobně jako pekařský droždí?
Marci, expirace pod kontrolou, ovšem kešu jsou BIO a chutnají jako droždí. Nevím, zda v tomto případě jím, co bych měl. A když se to tady nedozvím, nejspíš se to už nedozvím (s přihlédnutím k představě, co vše by bylo potřeba absolvovat při hledání pravdy).
Má-li někdo v hlavě možné způsoby realizací, jak SNADNO zjistit, PROČ relativně česrtvé BIO kešu z ŘETĚZCE chutná po droždí, podělte se, děkuji (;
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 1755 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Kešu ořechy mají jemnou, nasládlou, krémovou chuť. Jím je pravidelně! 🙂 Zkus si zkontrolovat minimální trvanlivost.
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
Drap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |