Druhý den (po pobytu v lednici) se mi hranolky jí již podstatně hůře – dokonce mne občas trochu zadusí. Popsal bych to jako moučnění jablka – hranolky zkrátka přestanou být křupavé (což by mi tolik nevadilo) a špatně se žvýkají… (A pokud si s rozmělňováním nedám záležet, promítne se to při polykání.)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? PetrXY před 3700 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ne. Hranolky se musí jíst čerstvé. 🙂
2Kdo udělil odpovědi palec? da ny, Nazdar Bazar
před 3700 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Hranolky by se měly jíst čerstvé.
Pokud někdy zbydou, sním je i druhý den,
ale nedávám je do lednice. Nechutnají
jako čerstvé, ale lépe než z chladničky.
0
před 3700 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |