Avatar uživatele
taborsky ruda

Lze uchovat sulc (huspeninu) zmrazením ?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? flodur, tom004, soudek, suaeda před 4757 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
tom004

Dobré ráno.Zmrazit se dá,ale po rozmrazení je z něj nedobrá záležitost.Ale dá se znova převařit a nechat ztuhnout.Kdysi jsem to vyzkoušel a po rozmrazení vyhodil.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
suaeda

Rovněž nedoporučuji sulc zamrazovat. Také jsem to dříve vyzkoušel a moc k jídlu to nebylo.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
jaza

Oproti předešlým odpovědím já huspeninu /sulc/ zmrazuji a je tak, jak jsem ji udělala. Ale je nutné dodržet určitá pravidla. Po dovaření nechám pouze 10–15 min. odstát a pak ji horkou nalévám do umělohm. krabiček s pevným víkem. Okamžitě zavíčkuji, nechám vychladit a opak teprve dávám do mražáku. Ke spotřebě vytáhnu krabičku z mražáku, neotvírám – velice důležité – a nechám ji v kuchyni rozmrazit. Dělám to vždy večer a ráno se již může otevřít. Huspenina je úplně jako čerstvá.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek