Ještě jsem neviděl, že by se ve dvou různých rodinách připravoval bramsalát naprosto stejně. Takže jistě existují i rodinné recepty bez majonézy a/nebo octa a výsledek je jistě dobrý. Například v mé rodině se nikdy ocet do salátu nedával, v rodině mé ženy taky ne. A stále jsem přesvědčen, že salát mé matky je nejlepší, což jistě plyne z dlouhodobého zvyku.
0 Nominace Nahlásit |
to nema žadnou much toto prave manojeza a ocet tomu dava tu pravou chut a ještě kdyš to je přes noc odleželi
0
před 2897 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Majonézu nedáváme. Nevidím důvod ji tam dávat a podle mně salát jen kazí. Přidáváme jen trochu smetany. Bez octa bych to ale viděl trochu hůře. Nedokážu si představit klasický salát bez kyselých okurek a v nich ocet je. (jsou i bezokurkové varianty, ale to nepovažuju za ten klasický vánoční)
0
před 2897 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |