Co je to „doba vhodná ke konzumaci“ ? Takový termín neexistuje. U piva je pouze něco jako „minimální trvanlivost do…“ Pokud je překročená, nic se neděje. Otevřít, ochutnat. Pokud je dobré tak vypít; pokud není dobré tak použít například při výrobě chleba
0 Nominace Nahlásit |
Mrkni skrz láhev na oblohu (VE DNE!!!) a pokud ti obsah lahve přijde čirý, můžeš směle vypít. Pokud bude zakalený, zalij jím kytičky. (;
0 Nominace Nahlásit |
Jakobys to přivolal. Řešil jsem včera a budu řešit ještě 2× (celkem tři plechovky piva s blížící se dobou exspirace, už teď ale vím jistě, že jsou všechna tři piva zkažená). Výborně, ale VYNIKAJÍCNĚ, mi ta první plechovka posloužila ke zředění obsahu septiku 😉
0
před 1864 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Prošlé neznamená zkažené. Otevři, pokud vypění i bez třesení, už to nepij. není čiré a mělo být, už to nepij. Voní a chutná „divně“ už to nepij. Jinak nejspíš můžeš.
0
před 1864 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |