Už nebude tak chutný, jen proto, že byl v mrazáku. Sýry zmrazením mění částečně svoji chuť. Před osmažením bych ho nechal nejdříve roztát.
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, simoneta
před 2856 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nikdy mě ani nenapadlo dávat hermelín do mrazáku, nanejvýš tak do teploty kolem nuly (nulová zóna – tam nezmrzne a při tom dlouho vydrží). Takže zkušenost nemám, ale nedoporučoval bych – viz Drap.
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 2856 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne. Než ho osmažíš tak rozmrzne.
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 2856 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |