Napadlo mne ozvláštnit si lečo právě tou smetanou. Dělám to tak, že
horké lečo naleji do sklenic, otočím do vychladnutí a bez té smetany
vydrží třeba rok i mimo lednici. S tou smetanou, přidanou na závěr
přípravy jídla jsem to ale ještě nezkoušel..
Díky za zkušenosti!
P.S: chtěl bych, aby ona smetana byla již ve sklenicích..
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? beer před 3401 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Lečo ´zavařuju´ podobně – ale tu smetanu bych dával čerstvou až
těsně před konzumací (podobně, jako vejce či uzené/klobásu).
😉
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
Gecco, zatím mně to vydrželo i s tou uzeninou ve sklinkách bez problémů. Chtěl bych zkrátka časem jen ohřát už hotovou baštu 🙂
Drap | 1701 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 603 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |