Avatar uživatele
www

Lze bez následné sterilizace uchovat dlouhodobě ve sklenicích lečo se zakysanou smetanou?

Napadlo mne ozvláštnit si lečo právě tou smetanou. Dělám to tak, že horké lečo naleji do sklenic, otočím do vychladnutí a bez té smetany vydrží třeba rok i mimo lednici. S tou smetanou, přidanou na závěr přípravy jídla jsem to ale ještě nezkoušel..
Díky za zkušenosti!
P.S: chtěl bych, aby ona smetana byla již ve sklenicích..

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: www

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? beer před 3401 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
gecco

Lečo ´zavařuju´ podobně – ale tu smetanu bych dával čerstvou až těsně před konzumací (podobně, jako vejce či uzené/klobásu).
😉

0 Nominace Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce
Avatar uživatele
www

Gecco, zatím mně to vydrželo i s tou uzeninou ve sklinkách bez problémů. Chtěl bych zkrátka časem jen ohřát už hotovou baštu 🙂

před 3401 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek