přírodní budou jedině na skutečném bio citrónu, snažím se už ani jiné nekupovat, protože mi vadí mít ty chemikálie na prstech, pokud neseženu bio citróny, tak normální citrón jednak pečlivě umyju kartáčkem a horkou vodou nebo vymáčím v octové vodě, když mám víc času před použitím a pak raději ještě mačkám v gumové rukavici nebo klidně stačí igelitový sáček převléknout přes ruku, některé citróny jsou tak strašně nastříkané, že se chemický postřik nedá z prstů pořádně umýt ani jarem…
0
před 3039 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |