Elektrikář ještě zakomponoval celozrnný chléb.
Bílý chléb je většinou z pšeničnožitného těsta. Pšenice obsahuje
vysoké % lepku. To je od slova lepit a to samo sebou není extra zdravé.
Jsou pěstovány spec.druhy pšenice s hodně vysokým obsahem lepku.
Pečivo se dobře zpracovává a je i chutné. Ovšem zdravější a sytější
je pečivo z žitné mouky, nejlépe celozrnné.
Mohu doporučit zn. Ason. Máme s ním ty bejlepšéí zkušenosti.
Kvalitou a zpracováním je ojedinělý v Evropě.
Souhlasím s Bunnikem. V obchodech bývá tmavé pečivo přibarvováno
často. A i jinak dochucováno.
Právě proto doporučuji Ason.
Mají ho v některých prodejnách zdravé výživy, my si ho necháváme
posílat od výrobce.
Doplňuji:
Jak píše rybíz o slunečnicovém chlebu, tak se jedná o běžný chléb
s přidání slunečnicových semínek. Čili běžný chléb bez velkého
významu.
Mnohým žitný chléb chutná.
Např.přidání lněných semínek do pečiva také nic neřeší, protože
projdou tráv.traktem bez účinku. Proto se doporučuje tato semínka
našrotovat, namlet.
Upravil/a: ReHu
0 Nominace Nahlásit |
V tmavém chlebu je víc vlákniny vitamínů. Které jsou pod slupkou, klíčky. Z bílé mouky je je tohle všechno vybráno..
0
před 5174 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zdravější by měl být tmavý, kvůli obsahu vlákniny, která čistí střeva. Chutnější ovšem je nesporně světlý.Z tmavých je nejlepší slunečnicový. Žitný apod. je chuťově humus.
0
před 5174 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bily nebo tmavy to je jedno-dulezite je aby byl celozrny
0
před 5174 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |