Avatar uživatele
MITKEPEK

Která rybí omáčka nesmrdí rybinou?

Která rybí omáčka nesmrdí rybinou? Smradlavé jsou jen omáčky vyráběné z ančoviček, ale existují i takové, které nesmrdí. Máte zkušenosti s nějakou značkou?

Zajímavá 0 před 544 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Mravenec

Kup si ryby od společnosti Tricatel, z filmu Křidýlko nebo stehýnko. Ty jsou zaručeně plastové a bez zápachu.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Filip84

Ne, nemám, a ani nechci mít: je to to samé, jako „zkušenost“ se Schnitzelem bez masa. Proč bych měl, proboha, něco takového jíst!? 🙄🤦🏽‍♀️

Rybí omáčka se – zjednodušeně řečeno – vyrábí tak, že se vykuchané ančovičky nahází do sudu, řádně se prosolí, a co z nich dole vyteče, to být rybí omáčka. 😎 To si můžeš, klidně, vyrobit doma.

A čím víc starší, tím víc Adidas! 😎😎 A „čím větší smrad, tím větší oučinek“ 😎😎😎

Ošklivě Ti to páchne? Nepoužívej to – rybí omáčka je, v podstatě, druh soliva, sol solí, kamennou, mořskou, taky „podle vkusu každého soudruha“.

Nebo si používej „rybí“ omáčku bez ryb, ale počítej prostě s tím, že to bude chemická sračka, co nebude mít s rybí omáčkou nic společného.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
zjentek

Co teď řešíme? Odér rybí omáčky je to, co ji dělá rybí omáčkou. A když je ti proti srsti, tak použij třeba sójovou, nebo co já vím… Tatarku!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
aliendrone

Každá, která rybu viděla jen z rychlíku (a to musel jet v protisměru). Doporučuji produkty s vysokým podílem „éček“, tam vidím SLUŠNOU šanci. 😉

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
MITKEPEK

Honíte si ego, nic jiného. O odpovědi na položenou otázku nemáte ani tušení. Jde o to, že kvalitní rybí omáčka je vyráběna dlouhou fermentací ryb a po rybách není cítit – viz omáčka nuoc cham např. v Non Viet. Výrobci to ale urychlují jakýmsi džusem z ančoviček, co smrdí rybinou. A to je důvod proč se ptám.

Avatar uživatele
MITKEPEK

Mín fetu, mín kofejnu, míň chlastu, dobře se vyspat, co já vím, o co vám jde, ale tohle není FB, tak pokud nevíte, mlčte a své osobní dojemné průjmy si nechte.

Avatar uživatele
Filip84

Však sem nechoď, když se Ti nelíbí, frajere! 🙄

Z hlediska sociální psychologie neexistuje špatná odpověď, pouze špatně položená otázka. Jinými slovy, pokud se někoho na ulici zeptáš: „Prosím vás, nevíte kolik je hodin?“, a on Ti odpoví: „Ano, vím, sbohem!“, tak se ale nemáš proč zlobit: zeptal jsi se ho, jestli neví, kolik je hodin. A on Ti – dokonce! 😮 – i odpověděl! 😎 Samozřejmě, že to je frase, samozřejmě, že ji většina lidí zná, ale zeptal jsi se, jestli neví, kolik je hodin? Zeptal. Odpověděl Ti, zda-li ví kolik je hodin, či-li nic? Odpověděl. Tak? 🤷🏽‍♀️😃

Ty tady přijdeš s úplnou píčovinou, ale Ganz úplnou. Dobře, teďka cappuccino dělal zálivku na salát s trochou Kaffee, no tak baby, „když maj svoje dny“, sežerou horší věci, co by ne. A Ty přijdeš s rybí omáčkou bez ryb.

No tak samozřejmě, že se to vyrábí, protože vegan-eko-bio-teroristi tvoří, dneska, docela početnou skupinu obecenstva. Z ananasu to zprasej, a pak zprasej „veganské“ phở bò. 🤦🏽‍♀️

Jo, člověk sežere všecko! 😳🙃

Avatar uživatele
Mravenec

Ty nás tady nebudeš napomínat.

Avatar uživatele
elkon

Nepokládej hloupé dotazy a nemusíš se „čertit“. Protože pokud je to vyrobeno z ryb, aroma to má automaticky. Na to stačí použít hlavu.

Nový příspěvek