Kup si ryby od společnosti Tricatel, z filmu Křidýlko nebo stehýnko. Ty jsou zaručeně plastové a bez zápachu.
2Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone, Filip84
před 510 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne, nemám, a ani nechci mít: je to to samé, jako „zkušenost“ se Schnitzelem bez masa. Proč bych měl, proboha, něco takového jíst!? 🙄🤦🏽♀️
Rybí omáčka se – zjednodušeně řečeno – vyrábí tak, že se vykuchané ančovičky nahází do sudu, řádně se prosolí, a co z nich dole vyteče, to být rybí omáčka. 😎 To si můžeš, klidně, vyrobit doma.
A čím víc starší, tím víc Adidas! 😎😎 A „čím větší smrad, tím větší oučinek“ 😎😎😎
Ošklivě Ti to páchne? Nepoužívej to – rybí omáčka je, v podstatě, druh soliva, sol solí, kamennou, mořskou, taky „podle vkusu každého soudruha“.
Nebo si používej „rybí“ omáčku bez ryb, ale počítej prostě s tím, že to bude chemická sračka, co nebude mít s rybí omáčkou nic společného.
1Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone
před 511 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Co teď řešíme? Odér rybí omáčky je to, co ji dělá rybí omáčkou. A když je ti proti srsti, tak použij třeba sójovou, nebo co já vím… Tatarku!
1Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone
před 511 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Každá, která rybu viděla jen z rychlíku (a to musel jet v protisměru). Doporučuji produkty s vysokým podílem „éček“, tam vidím SLUŠNOU šanci. 😉
0 Nominace Nahlásit |
Honíte si ego, nic jiného. O odpovědi na položenou otázku nemáte ani tušení. Jde o to, že kvalitní rybí omáčka je vyráběna dlouhou fermentací ryb a po rybách není cítit – viz omáčka nuoc cham např. v Non Viet. Výrobci to ale urychlují jakýmsi džusem z ančoviček, co smrdí rybinou. A to je důvod proč se ptám.
Mín fetu, mín kofejnu, míň chlastu, dobře se vyspat, co já vím, o co vám jde, ale tohle není FB, tak pokud nevíte, mlčte a své osobní dojemné průjmy si nechte.
Však sem nechoď, když se Ti nelíbí, frajere! 🙄
Z hlediska sociální psychologie neexistuje špatná odpověď, pouze špatně položená otázka. Jinými slovy, pokud se někoho na ulici zeptáš: „Prosím vás, nevíte kolik je hodin?“, a on Ti odpoví: „Ano, vím, sbohem!“, tak se ale nemáš proč zlobit: zeptal jsi se ho, jestli neví, kolik je hodin. A on Ti – dokonce! 😮 – i odpověděl! 😎 Samozřejmě, že to je frase, samozřejmě, že ji většina lidí zná, ale zeptal jsi se, jestli neví, kolik je hodin? Zeptal. Odpověděl Ti, zda-li ví kolik je hodin, či-li nic? Odpověděl. Tak? 🤷🏽♀️😃
Ty tady přijdeš s úplnou píčovinou, ale Ganz úplnou. Dobře, teďka cappuccino dělal zálivku na salát s trochou Kaffee, no tak baby, „když maj svoje dny“, sežerou horší věci, co by ne. A Ty přijdeš s rybí omáčkou bez ryb.
No tak samozřejmě, že se to vyrábí, protože vegan-eko-bio-teroristi tvoří, dneska, docela početnou skupinu obecenstva. Z ananasu to zprasej, a pak zprasej „veganské“ phở bò. 🤦🏽♀️
Jo, člověk sežere všecko! 😳🙃
Nepokládej hloupé dotazy a nemusíš se „čertit“. Protože pokud je to vyrobeno z ryb, aroma to má automaticky. Na to stačí použít hlavu.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |