Dušené hovězí- guláš nebo svíčkovou:)
3Kdo udělil odpovědi palec? Kepler, dust8, aliendrone
před 2002 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Guláš 🙂
Rozleželý je lepší 🙂
3Kdo udělil odpovědi palec? Kepler, dust8, aliendrone
před 2002 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Prakticky všechna. Jen si dávám pozor, aby toho nebylo moc, páč jídla se kazí i v lednici. Ale třeba u polívky stačí, když ji po čtyřech dnech krátce převařím, pak se už nezkazí.
2Kdo udělil odpovědi palec? dust8, aliendrone
před 2002 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Segedínský guláš.
2Kdo udělil odpovědi palec? dust8, aliendrone
před 2002 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Moc nevařím, ale když už ano, tak prakticky VŽDY vařím na „pár dní“ dopředu. Naštěstí jsem z těch, kterým nevadí požírati guláš 3 dny po sobě. ;) :)
Nejčastěji do zásoby vařím polévky, mám BIG osmilitrový kastrol. A protože jsem „polévkový král“, tak těch cca 7litrů polévky pozřít během pád dní mi taktéž nedělá problém. Polévka se také dá s úspěchem zamrazit/rozehřát v mikrovlnce a vůbec – není nad POBLIFKU! ;) :D :D
0
před 2002 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1701 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 603 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |