Kolem 50 %. Jestli nevěříš tady je návod na stanovení vlhkosti chleba
.
Doporučuji vyzkoušet a ověřit.
http://www.spspt.kvalitne.cz/protokoly3/11.doc
0 Nominace Nahlásit |
To by chtělo lis, ale i tak si myslím, že když zvážíš čerstvě upečený pecen, necháš jej řádně vysušit, zjistíš obsah vody, který byl v prvopočátku. Zkusíme udělat pokus ?
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |