Jak píše Drap, hranolky musí být v každém případě potopené.
Friťák asi nemáš, to by ses neptal na pánev…:-)
Smaž klidně v menší pánvi (co do průměru), ale s vyšším okrajem.
A hlavně – ten olej musí být hodně rozpálený a teplotu během
smažení nesnižuj – jinak se ti začnou připalovat. Nejlépe se vybírají
děrovanou naběračkou – já je dávám na chvíli ještě na papírovou
kuchyňskou utěrku, ale když se smaží rychle a dobře, tuku moc nenasáknou.
Solit až po usmažení.
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, elektrikář, iceT, hanny 2
před 4293 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |