Hooodně cibule
Buřty nakrájet vejpůl, ale nedoříznout.
Proložit na kroužky nakrájenou cibulí. Popř. Paprikou a okurkem.
,,Narvat'' do sklenice s vìkem.
Lák》(DLE MNOŽSTVÍ)
1díl vody
Trošku oleje. Sůl pepř…
Naleju to na buřty a zakreju potravinářskou fólií.
Nechám asi týden ,,zrát''.
Upravil/a: Kulpix
0 Nominace Nahlásit |
Utopenci a´la zjentek- špekáčky, zelí, cibule, proužky červený
papriky (vizuální efekt), bobkové listy, stroužky česneků, lák dle
chuti.
To „maso“ se zelím musí být půl na půl. Cibule ne více než 25%
k poměru, protože když se to přežene, lák potem „snoplovatí“ a
někoho z podobný struktury láku může i „natáhnout“. Ostatní
ingredience max. 5% k poměru.
Kulpix, nejsi v tý školi už nějak dlouho?
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |