iceT
Semolinové špagety, jedno od které značky a pak obyčejný kolínka,
nejradši Zátkovy, protože jsou pěkně maličký.
Kepler
Nejčastěji vřetena a špagety, vždy semolinové.
Jiří Bohumil
Vřetena, kolínka, mušličky, špagety, makarony a i jiné, různých
výrobců, vaječné i bezvaječné. Hodně a často a v kobinaci s různou
dušenou zeleninou, dušeným nasem různého druhu na různém koření
(vepřové, hovězí, kuřecí, nebo i špekáčky na drobno a podušené na
cibulce a paprice), dušeným mletým masem na tuku na pánvi, kečupem.
Zapečené a podobně. Příloha k omáčkám různých druhů s masem,
plněnými paprikami a.t.d. Možnost mnoha variant a chutí.
Bez nich by byla kuchyň podstatně „chudší“.
Jednoduchá a rychlá příprava. Mňam.:-)))