Exsistuji tak zvane susene klobasky. Ja to nevedela,dnes jsem dostala
informaci ,ale nevim jaky je v tom rozdil a zda chutnaji jako ty z udirny?Mate
zkusennosti?Urcite zas je prima si je takto udelat – kdyz neni udirna.A jak
asi dlouho vydrzi? To jsem se uz nedovedela a tak se ptam?Je to to same,jako
susene maso-trvanlive?Dik
Doplňuji:
Sotek -existuji,pardon.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? annas, hanulka11, tom004, anonym, Mapel, anonym před 4660 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
já znám jen domácí sušené …ale vyuzené ,pak se teprve po
vychladnutí dají usušit a vydrží dlouho…
ale jen sušené…to by byly asi vyrobeny ze sušeného masa ?????.....to jsem
zvědavá kdo má zkušenost
0 Nominace Nahlásit |
Je to jak píše hanulka 11. Nejdříve vyudit,potom sušit.Nejspíše to někdo špatně pochopil,protože se napíše „usušte si klobásky“,a předpokládá se,že všichni automaticky pochopí,že uzené.Alespoň jsem nikdy neslyšel,že by se dali sušit syrové,nebo upravené jinak než uzením.
0 Nominace Nahlásit |
Je to podobné jako sušené maso. Jednou jsem o tom viděl pořad, ale postup nevím. Na Slovensku jsem je asi před 30 lety jedl u známého.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |