Avatar uživatele
Illines

Klobasky po domacku a bez udirny.

Exsistuji tak zvane susene klobasky. Ja to nevedela,dnes jsem dostala informaci ,ale nevim jaky je v tom rozdil a zda chutnaji jako ty z udirny?Mate zkusennosti?Urcite zas je prima si je takto udelat – kdyz neni udirna.A jak asi dlouho vydrzi? To jsem se uz nedovedela a tak se ptam?Je to to same,jako susene maso-trvanlive?Dik
Doplňuji:
Sotek -existuji,pardon.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? annas, hanulka11, tom004, anonym, Mapel, anonym před 4660 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
hanulka11

já znám jen domácí sušené …ale vyuzené ,pak se teprve po vychladnutí dají usušit a vydrží dlouho…
ale jen sušené…to by byly asi vyrobeny ze sušeného masa ?????.....to jsem zvědavá kdo má zkušenost

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
tom004

Je to jak píše hanulka 11. Nejdříve vyudit,potom sušit.Nejspíše to někdo špatně pochopil,protože se napíše „usušte si klobásky“,a předpokládá se,že všichni automaticky pochopí,že uzené.Alespoň jsem nikdy neslyšel,že by se dali sušit syrové,nebo upravené jinak než uzením.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Mapel

Je to podobné jako sušené maso. Jednou jsem o tom viděl pořad, ale postup nevím. Na Slovensku jsem je asi před 30 lety jedl u známého.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek