… osolit, kmín by se měl přidávat především, jedná-li se o brambory již starší (Brambory obsahují, zvláště v zimě, kdy začínají klíčit, solanin, který našemu zdraví rozhodně nesvědčí. Kmín nám pomáhá jako protilátka. http://www.magazinzdravi.cz/kmin-zlepsuje-traveni-protijed-solaninu ) …
Upravil/a: Mc Merkurion
0 Nominace Nahlásit |
Obvykle ne, většinou brambory vařené ve slupce ani nesolím…
Ješ ´škoda´ ochucovat něco, co pak vyhodíš…
😉
Se dvěma výjimkami
V obou případech se musí jednat o čerstvé (´nové´) brambory ve
výtečné kondici…
😉
0 Nominace Nahlásit |
Když vařím ve slupce, nedávám nic (jenom sůl, pokud brambory nejsou určené do salátu). Jejich jedinečná chuť úplně stačí. Jinak dávám pouze kmín.
0 Nominace Nahlásit |
Ne, nepřidávám nic. Přes tu slupku se to k těm bramborám moc nedostane. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
sůl
Ta se k té bramboře dostane i skrz tu slupku. Bezpečně na chuti poznám
jestli byly osolené nebo ne. Dobrá, když se nechá salát trochu uležet,
mohlo by to být OK i bez soli při vaření.
2Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, gecco
před 2764 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |