Takhle si za mého mládí dělávali řezníci legraci z mladých novomanželek. „A jaképak dršťky byste chtěla, paninko, hovězí nebo vepřové?“ A celý krám se vesele chechtal, když paninka nevěděla. Dršťky jsou vždycky jenom hovězí, protože vepři nejsou přežvýkavci a mají jednoduchý žaludek.
0 Nominace Nahlásit |
Upřímně řečeno, nad tím jsem nikdy nepřemýšlela. Já vidím před sebou tu hnědkavou smradlavou, nechutnou masu něčeho, na pohled velice nechutného. Ale držťkovou polívku tu teda miluju !!!
3Kdo udělil odpovědi palec? Losos, elektrikář, bobánek
před 5135 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Viděl jsem je vařit v lahůdkářské výrobně když to přivezli z jatek moc vábně to nevypadalo, Jak špinavé hadry na podlahu. Vařili je v bubnových plynových pračkách jako jsou v paneláku. Kousky které zůstaly zelené dopírali na valše. Po vyvaření a vyčištění se to pomlelo. Dalo do vývaru z kostí a udělala polívka byla to dobrota.
0
před 5133 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |