Co by mohlo hrozit mimo salmonelózy? Jsem včera rozmrazoval maso kočkám z mrazáku v mikrovlnce a ono bylo během chvilky jak upečené, což mě překvapilo. Kdybych to tam ještě chvíli nechal, tak ho můžu bezpečně sníst i sám?
Zajímavá 0 před 3021 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
No tak v prvé řadě buďto rozmrazuješ, ohříváš a nebo vaříš, to
si musíš ujasnit.
Drap měl jistě na mysli rozmrazování.
0 Nominace Nahlásit |
Při rozmrazování se to stává i mě. Mám např. zmražený jeden plátek syrového masa a vím, že když dám jen 10sec., tak se bude rozmražovat 1,40 min a to je málo.Když to zdvojnásobím a nehlídám a nevypnu včas, tak se mi také okraje uvaří. A jedlé to je.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3021 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Samozřejmě. Mám rád takto maso, jako třeba rychlou večeři. Naložím
plátky , nejlépe krkovičky, přidám něco cibule a pórku, z každé strany
minutu v mikrovlnce a s čerstvým chlebem vynikající večeře.
Rozmrazování jsem na mysli tedy neměl. Měl jsem na mysli ohřev,
převážně nejvyužívanější způsob použití mikrovlnky.
Upravil/a: Drap
0
před 3021 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |