Šťoura: konečně vědecky podložená, vlastní praxí ověřená a fundovaná odpověď. Vemte si z něj příklad!
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? marci1, klumprt, Klaproth před 2893 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Děláš to blbě, to je důvodem znečistění celé kuchyně již při
tvarování brambor do žádaného rotačního válce o relativně nízké
výšce. Ti, co ti tento postup ve svých odpovědích schvalují, jsou buď
v oboru tváření úplní laici, nebo to dělají záměrně.
Pokud chceš z bramborové hlízy vyrobit výše popsané těleso, musíš mít
k dispozici nejlépe hydraulický lis o tlačné síle tak 250 nebo 315 tun.
Lze použít i lisu klikového, zde je vyšší rychlost pohybu beranu spíše
na závadu. Lisovací nářadí upnuté spodní částí ke stolu, horní
částí k beranu lisu, je velmi jednoduché, bez přidržovače
i vyhazovačů, tyto nejsou třeba.
Pokud svoji kuchyni takto odborně vybavíš, k jejímu zasvinění (jak ty
píšeš, s tímto odborným termínem jsem se fakt za celou svojí lisařskou
praxi nesetkal) nedojde.
Upravil/a: quentos
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Kepler Nahlásit |
Z úryvků o tvé životní filosofii a dosavadní anabázi usuzuji, že to chce přivést do domácnosti fešnou a o dost mladší hospodyni. Pak snad bude vše jak má být!
Upravil/a: dudu
0 Nominace Nahlásit |
Dle mého je takový postup v konečné fázi velmi správný, ne-li bezchybný.
0 Nominace Nahlásit |
Děláš to určitě výborně, ale co kdybys jednou udělal bramborové placky obvyklým způsobem? 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Na stůl dát potravinovou fólii či kus alobalu. Na něj položit brambory. Přes to položit prkénko a na to prkénko si sednout. Z brambor teoreticky budou placky pokud máš víc jak 60 kg. :) A k tomu zasvinění kuchyně je dobré okolí zajistit jako by se tam mělo vymalovat.
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |