Avatar uživatele
opa

Kdo poradí, proč se zdrcla mačka u kuřete na paprice?

Kdo poradí, proč se zdrcla mačka u kuřete na paprice?Děkuji.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3748 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
pondělí

Odpoveď byla označena jako užitečná

To se stává i profíkům,je však dobré kyselou smetanu před zahušténím smícha s trochou vody a moukou a nedávat mléko,a nebo dát jen mléko a kyselou smetanu až na talíř při servírování

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?opa Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce
Avatar uživatele
da ny

"Omáčka se nesrazí, když kysanou smetanu smícháte s moukou a trochou omáčky, a teprve pak nalijete do hrnce.

· Sraženou omáčku zkuste rozmixovat v mixéru.

· Do sražené smetanové omáčky vmíchejte trochu dětské krupičky rozmíchané ve vodě a krátce povařte."
zdroj:http://ladyclub­.webgarden.cz/te­mata/delikate­sy
Smetanu vyndám z lednice dříve, při přidávání do omáčky má pokojovou teplotu,
něhdy smíchám strochou teplé omáčky.

před 3748 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek