Řezníků co dělají domácí porážky je dostatek. Řezníci chybí na jatkách a ve výrobnách.
5Kdo udělil odpovědi palec? yuko, Emefej, briketka10, Mc Merkurion, anonym
před 2610 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zacni hledat reznika, az budes mit to vykrmene prase 🙂
Upravil/a: yuko
3Kdo udělil odpovědi palec? dudu, briketka10, anonym
před 2610 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Termín zabijačky je třeba domluvit dostatečně dlouho dopředu, pokud
porážku nezvládneme sami, neboť většina řezníků má plné ruce práce.
Porážet vepře může pouze osoba k tomu vyškolená a mající osvědčení
k práci s potravinami.
https://www.gastrotip.cz/zabijacka-neboli-domaci-porazka/
Já, například, jsem se dneska říznul úplně sám.
Upravil/a: Kepler
0 Nominace Nahlásit |
Prasat máme hodně. Řezníky si můžeme pozvat ze zahraničí. Ale střívka budou krátká.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 2610 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |