Zajímalo by mě, kde se dají sehnat červené pomeranče, pořád čtu, že tento džus obsahuje červené pomeranče, atd.Ale červený pomeranč jsem snad nikdy nejedl, proč se tato odrůda nedováží do České republiky, popřípadě proč je méně oblíbená a častá?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? rynek878 před 5320 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já jsem pomeranče s krvavou dužinou jedla, ale v loňském roce.
Vzpomínám si, že měly výraznější chuť a byly víc hořké. Mně víc
chutnaly než oranžové. Nevím, zda máte na mysli totéž.
Na jedné stránce jsem našla, že tyto pomeranče jsou nejvhodnější pro
tepelnou úpravu. Dovážejí se k nám ze Španělska, Sicílie a Maroka od
ledna do dubna.
Letos jsem je ale v žádné zelenině neobjevila.
0 Nominace Nahlásit |
Koup. olej,šumivý Celaskon,čaj,ital. ledová tříšť – to všechno se
tak jmenuje.Red Orange.
Ale odrůdu ovoce s tímto jménem jsem nenašel.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |