V jakém „zbytku“???
Sušina je to, co zbude poté, co se odpaří vše, co se odpařit mohlo –
takže po „oddělení“ sušiny (resp. jejím vysušení) žádný další
zbytek není!!!
A tuk je – samozřejmě, součástí sušiny.
Doplňuji:
Ad Doplnění:
Tak to jo no…
😉
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Sušina je všechno co zbyde po odpaření vody či odpařitelných
látek.
Tuk se neodpařuje.
Doplňuji:
V syrovátku je úplné minimum tuku. Většina tuku zůstává v kaseinu (
tvarohu).
Upravil/a: mosoj
0
před 3867 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |