Avatar uživatele
Lucyfer

Kde (resp. na co) by se dalo využít hodně celerové natě? Nějaké nápady, recepty?

Jinak, je možno ji případně zamrazit, ačkoliv je mokrá, propraná?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 1831 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Můžeš zmrazit, usušit, udělat pastu a podobně. Větší množství natě z celeru spotřebuješ nejlépe v kuchyni.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Ano, běžně to tak dělám. Dávám do mrazáku a používám do kuřecího nebo hovězího vývaru.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
aliendrone

Než zamrazíš, tak nasekej na přiměřeně menší kousky. Můžeš i sušiit nebo udělat pesto apod. Nacpeš to pak do kdečeho, v mém případě především do polévek.

Spíš mne zajímá KDE jsi touhle dobou přišla k většímu množství čerstvé celerové natě? :o :o :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

Větší množství natě z celeru využiješ třeba na kompostu/v kom­postu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
nyjono

Uprav, jak je zde uvedeno a nabídni k prodeji na bazaru.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek