Můžeš zmrazit, usušit, udělat pastu a podobně. Větší množství natě z celeru spotřebuješ nejlépe v kuchyni.
0 Nominace Nahlásit |
Ano, běžně to tak dělám. Dávám do mrazáku a používám do kuřecího nebo hovězího vývaru.
0 Nominace Nahlásit |
Než zamrazíš, tak nasekej na přiměřeně menší kousky. Můžeš i sušiit nebo udělat pesto apod. Nacpeš to pak do kdečeho, v mém případě především do polévek.
Spíš mne zajímá KDE jsi touhle dobou přišla k většímu množství čerstvé celerové natě? :o :o :)
0 Nominace Nahlásit |
Větší množství natě z celeru využiješ třeba na kompostu/v kompostu.
1Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone
před 1830 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |