Např. k zelímu, k masu, ragú nebo pečeni,
k dušeným masům, omáčkám, špenátu, nebo je přeléváme různými
dresinky.
0 Nominace Nahlásit |
Špecle jsou v podstatě těstovina, ne? Takže k čemukoliv, k čemu jsem ochoten jíst těstoviny. To samé bych řekl o kuskusu.
0
před 3696 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Hlavně k jídlu. Ale bez legrace – dobré jsou hlavně k masu.
0
před 3694 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tohle je super nápad na specle:
RECEPT NA BAVORSKÉ SÝROVÉ ŠPETZLE
https://www.youtube.com/watch?v=5a2gNdHby3c&list=UUz68KJVhtnJvmosQ4JNYIuQ
0
před 3692 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 605 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |