Také nevím, k čemu by měl být dobrý popel v jídle. Nicméně pokud to co tě zaráží je udaný obsah popelovin, pak to jsou obecně nespalitelné látky. Udává se třeba jejich poměr v různých částech a různých druzích obilovin jako jeden z ukazatelů „kvality“ (v uvozovkách, nemyslím tím vyloženě že víc nebo míň popelovin znamená že jde o sr..ky). Do popelovin by nejspíš spadala z velké části i kostřička v sardinkách.
4Kdo udělil odpovědi palec? mosoj, cochee, Mc Merkurion, Kepler
před 2533 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Běžně si popel do jídla nedávám a neznám ani nikoho, kdo by tak činil. Pokud to však bude popel ze dřeva, popřípadě z dřevěného uhlí, tak by pokrm mohl částečně, ale ne příliš, osolit a mohl by působit v žaludku i jako živočišné uhlí. Obsahuje i některé stopové prvky, ale vzhledem k množství to je zanedbatelné.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |