Myslím ty rajčata, kterým se nakrabatí slupka, jakoby se pak scvrknou, ale nejsou plesnivý a ani nehnijí. Pokud tu fázi neznáte, tak přísahám, že existují domácnosti, kde se ovoce a zelenina nekazí, jen se scvrkne, až pak úplně vyschne. Ta sušená jsou fajn, ale nejsem si jistý poživatelností v tý fázi, kdy se začínají scvrkávat.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? pusinka50 před 2857 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
I když k jídlu moc lákavé nejsou, nic jim není a dá se z nich
udělat spousta dobrot, vč. Bloody Mary.
http://www.mytaste.cz/search/?q=raj%C4%8Datov%C3%BD%20d%C5%BEus
0 Nominace Nahlásit |
V neděli jsem taková nakrájel do salátu a ve čtvrtek jsem ještě živý. Takže asi jsou.
0 Nominace Nahlásit |
Jestli nejsou nahnilá, tak ano, jsou k jídlu!:-) Ale jak se objeví nahnilost na ovoci či zelenině, tak nekompromisně vyhodit celý kus. Uvolňují se v tom volné radikály, které mohou způsobit rakovinu.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |