Nevím, neznám, ale v jednom receptu kuchař Polhreich opodstaňoval
odstranění klíčku tím, že po něm pálí žáha a je hůře
stravitelný.
http://www.labuznik.cz/diskuse/cesnekove-klicky-36194/
0 Nominace Nahlásit |
Jedlé jsou, nicméně Zdeněk Pohlreich je kdysi ke konzumaci příliš nedoporučoval, neboť jsou oproti česneku samému mnohem aromatičtější, což není praktické.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |