Pokud si dobře pamatuji z dob chemie, jsou více nebezpečné, neboť tvoří jinou ránu.
0 Nominace Nahlásit |
záleží na jejich koncentraci – je-li vysoká, obojí jsou nebezpečné žíraviny.
0 Nominace Nahlásit |
Jestli jde o poleptání, tak hydroxidy jsou horší. Kyselina vytvoří
povrchovou „krustu“; hydroxid jde do „hloubky“ a hojení je mnohem
komplikovanější.
Doplňuji:
Tady to je přesně:
http://www.wikiskripta.eu/index.php/Po%C5%BEit%C3%AD_kyselin_a_louh%C5%AF
Upravil/a: cynique
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5283 | |
Kepler | 2867 | |
Drap | 2637 | |
quentos | 1803 | |
mosoj | 1594 | |
marci1 | 1356 | |
led | 1349 | |
aliendrone | 1172 | |
zjentek | 1066 | |
Kelt | 1005 |
Astronomie |
Fyzika |
Jazyky |
Matematika |
Sociální vědy |
Technické vědy |
Ostatní věda |