Prostě jsem si včera koupil bagetu a neměl čas ani příležitost ji
sníst a tak nějak jsem na ní i zapomněl
a nyní je to už cca 48 hodin poté. Vzhledové i přes obal vypadá dobřé,
takže mám na ní ještě docela chuť.
Pokud nebude nějak divně smrdět či pokud v ní ta šunka nebude
oslizlá, tak nehrozí ani žaludeční trable a třeba
bude mít i stále dobrou chuť?
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, zett před 2598 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Hmm, co asi udělá dresing nebo majonéza v teple po 48 hodinách… Řekl bych, že nic, co by tvůj žaludek chtěl poznat.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 2598 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud jsi batoh skladoval v chladu… No v nejhorším se po…š.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 2598 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já bych to radši neriskoval, taková zažloutlá majonéza se salmonelou…nic moc.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 2598 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |