Avatar uživatele
anonym

Jsou bagety z automatů a chladících boxů poživatelné i po cca 48 hodinách po vyndání z batohu?

Prostě jsem si včera koupil bagetu a neměl čas ani příležitost ji sníst a tak nějak jsem na ní i zapomněl
a nyní je to už cca 48 hodin poté. Vzhledové i přes obal vypadá dobřé, takže mám na ní ještě docela chuť.

Pokud nebude nějak divně smrdět či pokud v ní ta šunka nebude oslizlá, tak nehrozí ani žaludeční trable a třeba
bude mít i stále dobrou chuť?

Upravil/a: annas

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, zett před 2598 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Muffz

Hmm, co asi udělá dresing nebo majonéza v teple po 48 hodinách… Řekl bych, že nic, co by tvůj žaludek chtěl poznat.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
autacek

Pokud jsi batoh skladoval v chladu… No v nejhorším se po…š.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kepler

Já bych to radši neriskoval, taková zažloutlá majonéza se salmonelou…nic moc.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek