Pivovárenské mláto zná většina z nás, stejně to bylo doposud i u mne, z pohádky Dařbuján a Pandrhola. Až včera jsem měl k večeři kaši z něho. Bez ohledu na to, že je to pokrm zdravý, plný vlákniny,. myslím, že se málo využívá, a nevím, jakým dalším způsobem by šlo zpracovávat, aby to i chutnalo. Ta kaše nebyla vůbec špatná. Vím jen, že se z něho dělají sušenky a přidává se do chleba. Pokud má někdo zkušenost, poraďte prosím.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? annas, quentos, dudu, johana 56, ivzez, nyjono před 2031 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Kdysi v dětství, soused pracoval v pivovaře, občas je ořinesl,. jeho manželka z něj něco pekla.
Ale našla jsem recepty – viz odkaz
Jen pro zajímavost
„Prazdroj vyrobil zkušební sérii sušenek z mláta“
https://plzen.rozhlas.cz/prazdroj-vyrobil-zkusebni-serii-susenek-z-mlata-7728156
Upravil/a: annas
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Drap Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |