Ano, na ohni je riziko větší. Jednak snadněji špekouna připálíš, jednak samotný kouř obsahuje karcinogeny. Ovšem když ho malinko zkoksuješ na oleji, pak je výsledek stejný.
1Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion
před 2411 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zdravější není žádný. Chutnější je na ohni. Pokud to nepožíráš na kila, tak se nemáš čeho obávat.
0 Nominace Nahlásit |
Ten na ohni ti „vykape“ do ohně. Ten na pánvi se ti rozpustí do pánve, takže není důvod přidávat ojel. Zdravotně to vidím vyrovnaně ;)
https://www.expres.cz/test-expresu-burty-0or-/viral.aspx?c=A160427_150600_dx-viral_anna
Upravil/a: zjentek
0
před 2411 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Máš problém? Tak si ho ohřej ve vodě. Dříve to bylo běžné.
0
před 2411 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zdravější? O tom nemůže být řeč. Řekněme, méně zdraví škodlivý.
0
před 2411 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak, tak
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |