Avatar uživatele
anonym

Je zdravější špekáček osmažený na oleji, nebo opečený na ohni?

Ptám se proto, že moja tvrdí, že na ohni to „dostává“ karcinogeny. Já s ní nesouhlasím. Kdo má pravdu? Děti to samozřejmě mají radši na ohni. Dnes budou.

Zajímavá 0 před 2411 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Arne1

Nejzdravější je ten, který věnuješ nepříteli.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Ano, na ohni je riziko větší. Jednak snadněji špekouna připálíš, jednak samotný kouř obsahuje karcinogeny. Ovšem když ho malinko zkoksuješ na oleji, pak je výsledek stejný.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Lamalam

Zdravější není žádný. Chutnější je na ohni. Pokud to nepožíráš na kila, tak se nemáš čeho obávat.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

Ten na ohni ti „vykape“ do ohně. Ten na pánvi se ti rozpustí do pánve, takže není důvod přidávat ojel. Zdravotně to vidím vyrovnaně ;)

https://www.ex­pres.cz/test-expresu-burty-0or-/viral.aspx?c=A160427­_150600_dx-viral_anna

Upravil/a: zjentek

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

Máš problém? Tak si ho ohřej ve vodě. Dříve to bylo běžné.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
cochee

Zdravější? O tom nemůže být řeč. Řekněme, méně zdraví škodlivý.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
ahold

Ale kouzlo toho opékání na ohni ničím nenahradíš. 😁

před 2411 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Tak, tak

před 2411 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek