Avatar uživatele
lola

Je zdravější smažit na domácím sádle,nebo na slunečnicovém o­leji?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? GM, Kerberus, hanny 2, tom004, anonym před 4916 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

V poslední době se spíš doporučje sádlo. Objevily se nové názory, že slunečnicový olej je škodlivý.

Podívejte se do odkazu.
http://zdrava-vyziva.doktor­ka.cz/potravi­ny-podporujici-rozvoj-zanetu-v-tele

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
mosoj

Všeho s mírou a je to jedno.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
tom004

Já jsem pro sádlo.Už jen proto,že „snese“ vyšší teploty při smažení.Připravená jídla jsou chutnější.Ale záleží na tom,jak ho kdo použije.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
tuCZek

dle mého osobního názoru míchat živočišný a rostlinný tuk-to je pro zažívání a organismus pěknej fičák.
Myslím že své ke svému patří

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek