Je to čím dál více populární, na př. v sousedním NSR. Se vezme téměř 100% kys. octová, asi syntetika, nevím (ovšem vyrábí to společnosti na chemii), se naředí třeba na 25% a se místo octu prodá k potravinovým účelům, třeba do salátů se prodá raději tato kyselina, než samotný ocet a bo to není ocet, se to nazve třeba octová esence>>> https://www.nakupsivnemecku.eu/Surig-Essig-Essenz-hell-25-388ML-octova-esence-svetla-d4916.htm
Máte na věc vlastní názor?
Zajímavá 0 před 1 dnem |
Sledovat
Nahlásit
|
Názor na to nemám, protože mě to nezajímá. Ale tady máš něco o kyselině octové. https://www.ferpotravina.cz/seznam-ecek/E260
Upravil/a: elkon
0 Nominace Nahlásit |
Ocet je 8 % ní kyselina octová. CH3COOH. Jestli se tam dávají další přísady, barviva a pod, nevím. Všeho s mírou .
0
před 1 dnem
|
0 Nominace Nahlásit |
Protože to tu mohou číst i děti a ublížit si, tak musím reagovat:
více koncentrovaný ocet (než obvyklých 8 – 10 %) není určen (bez
zředění) pro potravinářské účely! Ale pro čistění, dezinfekci
atd.
https://www.nanolab.cz/slovnik-pojmu/kyselina-octova-25/
0
před 1 dnem
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1719 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 609 | |
zjentek | 578 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |