Avatar uživatele
CTTON

Je to zdravějši?

Viděl sem to u babičky údajně je to zdravějši? Je to skutečně tak? Může to být zdravější než když se dává do jídla na smažení hromada oleje? Přijde mi to moc levné na to aby to bylo skutečně zdravější, co myslíte? Prozatím sem jedl jen hnusný obyčejný olej, do 15 mi bylo celkově jedno co jim, od 15 si na to dávám pozor, ale jídla s olejem a občas uzeniny jím, ale už sem chtěl začít žít zdravě abych nedostal tu rakovinu…
https://www.de­limano.cz/deli­mano-air-fryer-3

Upravil/a: CTTON

Zajímavá 0 před 1626 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Ano. Tuto fritézu mám doma. Maso i hranolky připravuji bez oleje, jen potřu podložku, aby se maso nepřilepilo. Dělala jsem ve fritéze i hranolky, ty na tuku byly pro mě tabu.

Je pravda, že hranolky jsou sušší, je možné až na talíři přidat na ně trochu tuku, ale jako „dietář“ to neřeším.

Také příprava je velmil rychlá,, šetří se čas, i když to neřeším.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Ano, je to zdravější

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
dudu

Web na který odkazuješ nezaručuje bezpečné připojení!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Mc Merkurion

… ano může to být zdravější … je jen otázkou, zda i chutnější >>> bůček je nezdravej a jak panečku chutná, a ještě k tomu z udírny nebo z grilu (karcinogeny) … tělo má jít do hrobu zhuntovaný, jinak by byla škoda plejtvat materiálem na tomto světě …

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek