Viděl sem to u babičky údajně je to zdravějši? Je to skutečně tak?
Může to být zdravější než když se dává do jídla na smažení hromada
oleje? Přijde mi to moc levné na to aby to bylo skutečně zdravější, co
myslíte? Prozatím sem jedl jen hnusný obyčejný olej, do 15 mi bylo
celkově jedno co jim, od 15 si na to dávám pozor, ale jídla s olejem a
občas uzeniny jím, ale už sem chtěl začít žít zdravě abych nedostal tu
rakovinu…
https://www.delimano.cz/delimano-air-fryer-3
Zajímavá 0 před 1626 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ano. Tuto fritézu mám doma. Maso i hranolky připravuji bez oleje, jen potřu podložku, aby se maso nepřilepilo. Dělala jsem ve fritéze i hranolky, ty na tuku byly pro mě tabu.
Je pravda, že hranolky jsou sušší, je možné až na talíři přidat na ně trochu tuku, ale jako „dietář“ to neřeším.
Také příprava je velmil rychlá,, šetří se čas, i když to neřeším.
3Kdo udělil odpovědi palec? dudu, vagra, independent
před 1626 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
… ano může to být zdravější … je jen otázkou, zda i chutnější >>> bůček je nezdravej a jak panečku chutná, a ještě k tomu z udírny nebo z grilu (karcinogeny) … tělo má jít do hrobu zhuntovaný, jinak by byla škoda plejtvat materiálem na tomto světě …
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8222 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2723 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |