Stánkař si předgriluje maso 12 hodin před akcí, kdy maso bude dále grilovat a pak prodávat. Pokud vím, tak po tepelné úpravě musí pokrm mít nějakou teplotu (cca.70°C) při podávání, anebo by pak muselo být pokrm prudce zamražen při teplotách hodně pod nulou a pak ohřát. Tzn. že by stánkař musel maso cca. 10 hodin mít při dané teplotě uchovat (takže na kaši), těžko ho někde venku šokovým mrazákem zmrazí (kvalita pryč). Co na to hygiena?
Zajímavá 0 před 3157 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
On predsa to predgrilovane maso nepredava, je to polotovar. Z pohladu hygieny to zrejme nieje problem, ale z gastronomickeho hladiska je to zlocin.
0 Nominace Nahlásit |
Já myslím, že by to bylo v pořádku. Prodává se spousta mražených
výrobků s tepelnou předúpravou (předsmažené hranolky, předvařené
dršťky, aj.)
..............
Doplněno: předpokládám, že maso bylo předupraveno den předem, přes noc
v mrazáku, aby hned ráno mohl pokračovat v grilování.
Upravil/a: Kepler
0
před 3157 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8300 | |
led | 4095 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
marci1 | 2785 | |
zjentek | 2785 | |
hanulka11 | 2783 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2022 | |
aliendrone | 1963 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |