Možností se nabízí mnoho můžeme jíst sekanou s pečivem a křenem atd.
Zajímavá 0 před 571 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jiná odpověď
Je. Proč by nebylo.
Z otázky není zřejmé, o co Vám vlastně jde. Co řešíte…. 😉
Kdo určuje, co je správně?
Kombinace může být vhodná/nevhodná snad jen z hlediska zdraví, eliminace
dyspeptických obtíží, alergií, nesnášenlivosti apod.
Co se týká CHUTI, ať si dá každý, co mu libo jest. ;)
V té Vaší NABÍDCE je nejméně „vhodný“ (z hlediska zdraví), ten
kečup.
Domácí sekaná (vím, co jím a znám podíl, druhy masa), s bramborem nebo
kaší je prima kombinace.
Kdo ji chce baštit s pečivem, nechť si dá pečivo. Kdo může a má rád
křen, ať si poslouží, ať si k tomu dá třeba feferonky, piri piri,
čalamádu. Ta je s okurkami na stejné úrovni.
„Špatně“ (z hlediska zdraví) je na obou ten ocet. (lihový, do kterého
se i zavařuje by člověk konzumovat ideálně neměl vůbec (kapka octa,
kapka krve)..
. Nejsem zastáncem syrové stravy. Že smažení a pečení není ideální
tepelná úprava potravin, víme všichni. Je, ale „sakra“ chutná.
Na hořčici, tatarské omáčce není nic špatného, pokud toho člověk
nekonzumuje „kýbl“. Ta tatarka je zdravější, než hořčice.
Dobrou chuť! 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Jiná odpověď
Caldo de albóndigas? 🤷♀️😎 Zase, česká úchylárna: maso bez omáčky. Sakra, kdo to má žrát, sekačku, řádku Kartoffelí a hořčici? 🤦♀️😅
Ale pokud Ti to chutná…? Na co se vlastně ptáš? 😃🤪🤓
0
před 571 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
dany: Ausgerechnet mletý maso se dá upravit na 1,000+1 způsobů. 😎 Tam prostě nejde, aby to někomu nechutnalo, leda že by mu maso obecně nechutnalo, samozřejmě.
Taky moc nechápu, kam otázka směřuje. 😅
Drap | 1706 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 607 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |