Avatar uživatele
Themeansar

Je správné jíst teplou sekanou s bramborem a plnotučnou hořčicí?

Možností se nabízí mnoho můžeme jíst sekanou s pečivem a křenem atd.

Zajímavá 0 před 511 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
da ny

Jiná odpověď

Je. Proč by nebylo.
Z otázky není zřejmé, o co Vám vlastně jde. Co řešíte…. 😉
Kdo určuje, co je správně?
Kombinace může být vhodná/nevhodná snad jen z hlediska zdraví, eliminace dyspeptických obtíží, alergií, nesnášenlivosti apod.
Co se týká CHUTI, ať si dá každý, co mu libo jest. ;)
V té Vaší NABÍDCE je nejméně „vhodný“ (z hlediska zdraví), ten kečup.
Domácí sekaná (vím, co jím a znám podíl, druhy masa), s bramborem nebo kaší je prima kombinace.
Kdo ji chce baštit s pečivem, nechť si dá pečivo. Kdo může a má rád křen, ať si poslouží, ať si k tomu dá třeba feferonky, piri piri, čalamádu. Ta je s okurkami na stejné úrovni.
„Špatně“ (z hlediska zdraví) je na obou ten ocet. (lihový, do kterého se i zavařuje by člověk konzumovat ideálně neměl vůbec (kapka octa, kapka krve)..
. Nejsem zastáncem syrové stravy. Že smažení a pečení není ideální tepelná úprava potravin, víme všichni. Je, ale „sakra“ chutná.
Na hořčici, tatarské omáčce není nic špatného, pokud toho člověk nekonzumuje „kýbl“. Ta tatarka je zdravější, než hořčice.
Dobrou chuť! 🙂

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Emefej

Jiná odpověď

Co je v jídle správné? Jím to, co mi chutná.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Filip84

Jiná odpověď

Caldo de albóndigas? 🤷‍♀️😎 Zase, česká úchylárna: maso bez omáčky. Sakra, kdo to má žrát, sekačku, řádku Kartoffelí a hořčici? 🤦‍♀️😅

Ale pokud Ti to chutná…? Na co se vlastně ptáš? 😃🤪🤓

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Filip84

dany: Ausgerechnet mletý maso se dá upravit na 1,000+1 způsobů. 😎 Tam prostě nejde, aby to někomu nechutnalo, leda že by mu maso obecně nechutnalo, samozřejmě.

Taky moc nechápu, kam otázka směřuje. 😅

Nový příspěvek