V lahviu nebo sáčku ( i když nevím jak by jsi steriloval v sáčku. ale nemožné to není).
Rozdíl je velký. Kysané (kvašené ) zelí je konzervované mléčným
kvašením a je o hodně zdravější. Kvašením nepřichází o vitaníny a
i produkty mléčného kvašení jsou zdraví přínosné.
Sterilované zelí je konzervované tak, že je po určitou dobu podrobeno
vysoké teplotě cca 80 oC. Tím se obsah vitamínů snižuje.
0 Nominace Nahlásit |
Myslím že žiadny. Tiež vyrábame vo flaške, pretože sud sa nám rozbil. Ale zo sudu je lepší, echt kyslí. Do flašky nejde strčiť noha.
0
před 4401 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
JE zelí které je vykysané v sudě nebo kádi které se po vykysání
přendá do lahví a sterilizuje. Druhá možnost je nakrouhané zelí se
prosolí nechá odležet nacpe do lahví a zaleje kyselým nálevem.
A sterilizuje. DAlší možnost je stzrilizace mimo obal.Náplň se prohřeje
v e velké nádobě a horká se ve sterilním prostředí naplní do sáčků a
zataví.
Doplňuji:
Sterilizací se prodlouží trvanlivost výrobku. Není njutné dolívat slanou
vodu a brzo výrobek spotřebovat.
Upravil/a: elektrikář
0
před 4397 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |