Je pravdou, že papírový filtr (byť nebělený) na kapanou kávu zachytí mimo jiné také mnoho esencí ovlivňujících zdravotní benefity připravovaného nápoje a v neposlední řadě také i jeho správnou/lahodnou chuť?
Nestálo by potom za pováženou zvažovat vůbec přípravu takovéhoto nápoje? Děkuju.
Zajímavá 0 před 427 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Znalci filtr napred proplachnou vlaznou vodou, ktera zneutralizuje latky
v nem obsazene.
Ja ho sice nepoplachuju a kava mi chutna i tak.
Pokud s tim mas poblem, kup si vecny filtr, ten zadnou chut nezanechava.
0
před 426 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |