Ne tak úplně. Destilací kvasu z ovoce přejdou do destilátu i látky svým bodem varu blízké alkoholu – chuťové i vonné. Případně i látky tvořící s destilátem azeotropickou směs. Proto jinak chutná slivovica a jinak hruškovica.
2Kdo udělil odpovědi palec? dudu, Mc Merkurion
před 2497 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mám pocit, že v některých případech se tam pro chuť a aroma přidává něco ze začátku pálení… (bacha, JPP, ani já ani osoba od které jsem to slyšel se pálení přímo neúčastnila)
0
před 2497 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |